SKI, SNOWBORD, WINTERSPORT IN OOSTENRIJK 11 november 2022

Snow-camp Stubai 2022

Van vrijdag 11 november om 20.00 uur tot 16 november om 09.00 uur het snow-camp naar de ”Stubaier Gletscher” in Oostenrijk. Net zoals voorgaande  jaren, wordt dit gezellige en inmiddels populaire reisje georganiseerd door ”Vliexreizen”

Een touringcar neemt ons mee naar het sneeuwzeker Stubaital. De gletscher  biedt ons een prachtig ski en snowboardgebied, met goed geprepareerde pistes voor zowel beginners als gevorderden. Tevens is er onder goede weersomstandigheden de mogelijkheden om ‘powderafdalingen’ te maken.

Alpenresidenz Victoria, is het mooie en gezellige 4* hotel, waar wij tijdens het snow-camp logeren.  Het hotel is gelegen  in Neustift, nabij de bushalte en het centrum. Het  verblijf is op basis van half-pension!! ( Om 20:00 uur is gezamenlijk diner).

De prijs voor dit Snow-camp is € 495,-

Deze prijs is inclusief:

  •  de busreis,
  •  ontbijt op zaterdag – ochtend,
  • hotel op basis van halfpension,
  • overnachting alleen mogelijk op 2 of 3 pers. kamers!! ( uitzondering: eventuele 1-pers. Kamer is 15 , – per nacht toeslag!!)
  • skipas voor 3,5 dag (is vanaf zaterdag 12.00 uur t/m dinsdag).
  • snowboarden zijn gratis.

Voor diegenen die geen eigen materiaal hebben, dienen hier zelf voor te zorgen. Ook bestaat de mogelijkheid om in Neustift, vlakbij het hotel, of boven op de berg bij Intersport Gamsgarten en Intersport Eisgrat, materiaal te huren.

Wil je graag mee op dit gezellige en leuke reisje, meld je dan op aan het bijgevoegde inschrijfformulier en stuur deze naar het volgende   emailadres: marisramaekers@gmail.com

De bus vertrekt om 19.00 uur uit Simpelveld.  Volgende opstapplaats om 20.00 uur in Roermond.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.