SNOWCAMP Stubai 2023, WINTERSPORT

Van vrijdag 10 november, tot woensdag 15 november gaan we weer naar de “‘Stubaier Gletscher in Oostenrijk. Net zoals voorgaande jaren, wordt dit gezellige en inmiddels populaire reisje georganiseerd, en mogelijk gemaakt door Jan Vliex,  van ‘”Vliex reizen”‘.

De touringcar van ‘”Vliex Reizen”” neemt ons mee naar het sneeuwzekere Stubaital. De gletscher biedt ons een prachtig ski – en snowboardgebied, met goed geprepareerde pistes voor zowel beginners als gevorderden. Tevens is er onder goede weersomstandigheden de mogelijkheid om “‘powder  afdalingen”‘ te maken.

We verblijven in “‘Hotel Stackierhof”‘. Dit is ons “nieuwe authentiek, gezellige, knus, kleiner en typisch Oostenrijks hotel, waar we sinds vorig jaar verblijven. Het is gelegen, iets buiten Neustift, in buurtschap Stackler.  Het centrum van Neustift is ongeveer 15 a 20 minuten lopen. De bushalte ligt op ongeveer 75 meter van het hotel. Het verblijft is op basis van HALFPENSION. (Tijdstip van diner nog bepaald)

De prijs voor dit Snowcamp is: € 560, –( a CONTANT, te betalen bij JAN !!!)

Deze prijs is inclusief: De busreis, Ontbijt op zaterdagochtend, Hotel op basis van halfpension, Overnachting alleen mogelijk op 2- of 3- (4-) perskamers!!!

Voor diegenen die geen eigen materiaal hebben, dienen hier zelf voor te zorgen! Ook bestaat de mogelijkheid om in Neustift, of boven op de berg bij Intersport Gamsgarten en Intersport Eisgrat, materiaal te huren.

Wil je graag mee op dit speciale en altijd gezellige reisje, meld je dan aan op het bijgevoegde  inschrijfformulier en stuur deze naar het volgende e-mailadres: marisramaekers@gmail.com .  Let op: Er is 42 personen plaats in het hotel! Dus…Vol is VOL!!!

Verdere informatie volgt na inschrijving! We gaan er weer een gezellig en mooi reisje van maken.