WINTERSPORT IN OOSTENRIJK 13 november 2020,2021

Snowcamp Stubai 2020,2021

Het is weer bijna zover!…Van vrijdag 13 november om 20.00 uur tot 18 november om 09.00 uur het snowcamp naar de ”Stubaier Gletscher” in

Oostenrijk. Net zoals voorgaande  jaren, wordt dit gezellige en inmiddels populaire reisje georganiseerd door ”Vliexreizen”. Dit jaar in “aangepaste vorm”, in verband met Corona.

Een touringcar neemt ons mee naar het sneeuwzeker Stubaital. De gletscher  biedt ons een prachtig ski en snowboardgebied, met goed geprepareerde pistes voor zowel beginners als gevorderden. Tevens is er onder goede weersomstandigheden de mogelijkheden om ‘powderafdalingen’ te maken.

”Alpenresidenz Victoria”, is het mooie en gezellige 4* hotel, waar wij tijdens het snow-camp logeren.  Het hotel is gelegen  in Neustift, nabij de bushalte en het centrum. Het  verblijf is op basis van half-pension!! ( Om 20:00 uur is gezamenlijk diner).

De prijs voor dit Snow-camp is € 495,-

Deze prijs is inclusief:

  •  de busreis,
  •  ontbijt op zaterdag – ochtend,
  • hotel op basis van halfpension,
  • overnachting alleen mogelijk op 2 of 3 pers. kamers!! ( uitzondering: eventuele 1-pers. Kamer is 15 , – per nacht toeslag!!)
  • skipas voor 3,5 dag (is vanaf zaterdag 12.00 uur t/m dinsdag).
  • snowboardles zijn gratis.

Voor diegenen die geen eigen materiaal hebben, dienen hier zelf voor te zorgen. Ook bestaat de mogelijkheid om in Neustift, vlakbij het hotel, of boven op de berg bij Intersport Gamsgarten en Intersport Eisgrat, materiaal te huren.

Wil je graag mee op dit gezellige en leuke reisje, meld je dan op aan het bijgevoegde inschrijfformulier en stuur deze naar het volgende   e-mailadres: marisramaekers@gmail.com

In verband met Covid -19, zijn er, ook in Oostenrijk, aangepaste maatregelen waar we iedere deelnemer zoveel mogelijk van op de hoogte houden!!

kosteloos annuleren kan tot op de dag van of voor vertrek!! heb je klachten, laat je tijdig testen!

Heb je Corona, of de bekende klachten, dan ben je uitgesloten van deelname! Gebruik je gezonde verstand, en houd je aan de regels!

Deze informatie over Covid-19 is ook bijgevoegd als bijlage! Ook kan men ons mailen, als er nog vragen zijn.

Verdere informatie volgt na inschrijving! We gaan er weer een gezellig en mooi reisje van maken. Groetjes JAN en MARISKA.